Back to top

Sărbătorim 25 de ani de UltraPly TPO/FPO

În 1996, membrana termoplastică pentru acoperiș UltraPly TPO/FPO de la Firestone a fost instalată pentru prima dată pe un depozit din Las Vegas (SUA), în climatul provocator al deșertului Nevada. Douăzeci și cinci de ani mai târziu, funcționează încă bine, chiar și după câțiva ani de expunere într-o regiune cu niveluri foarte ridicate de UV.

Sunt multe alte cazuri în Europa și Asia care vorbesc despre același  succes. La mai bine de 20 de ani de la instalarea primului acoperiș UltraPly TPO/FPO din Europa, membrana nu prezintă crăpături sau microfisuri, menținând clădirea etanșă ca în prima zi.

Calitatea premium începe cu o formulă chimică performantă

Membranele din poliolefină termoplastică sunt unul dintre produsele pentru acoperișuri cu cea mai rapidă dezvoltare la nivelul pieții actuale. Cu toate acestea, nu toate membranele TPO/FPO disponibile pe piață sunt la fel.

După ani de dezvoltare a produsului, UltraPly TPO/FPO de la Firestone dispune de o formulă care are la bază un polimer poliolefinic termoplastic specific, în care polipropilena și cauciucul etilen-propilenă se află într-un echilibru precis pentru performanțe optime, fiind completată cu stabilizatori UV, stabilizatori termici și de ozon și antioxidanți. În plus, membrana nu conține plastifianți, halogeni, clor sau metale grele, ceea ce îi conferă alegerii un caracter ecologic.

Această formulă premium, neschimbată din 1996, este vitală pentru obținerea unor performanțe implicite pe termen lung.

Un alt factor cheie care grantează succesul constant al sistemului pentru acoperiș UltraPly TPO/FPO este calitatea desăvârșită a instalării propriu-zise. Firestone asigură sesiuni formatoare tuturor partenerilor contractori de sisteme de acoperire, dar și asistență completă în ceea ce privește orice aspect al acestora, astfel încât fiecare proiect va fi un succes.

>> Gândește liber pentru fiecare detaliu TPO/FPO

>> Click pentru informații suplimentare despre Firestone UltraPly TPO/FPO