Back to top

Date Firestone BIM, disponibile pe bimobject

Digitalizarea în industria construcțiilor progresează continuu. În centrul acestei dezvoltări se află modelarea informațiilor în construcție (BIM). Arhitecți, ingineri și antreprenori folosesc programul și date BIM la o gamă largă de materiale de construcții, pentru a proiecta, a planifica, a executa, a opera și a întreține proiecte de construcții într-un mod constructiv.  Deschizătorul de drum în digitalizare este Marea Britanie, unde din 2011 este obligatoriu folosirea programului BIM pentru a planifica proiecte publice precum și toate proiectele majore de infrastructură.

Firestone salută dezvoltarea planificării bazate pe BIM, deoarece economisește resurse, crește fiabilitatea planificării și permite implementarea mai rapidă a proiectelor. Firestone furnizează date BIM pentru membranele sale RubberGard EPDM și UltraPly TPO/FPO. Aceste fișiere BIM au fost create pentru a fi utilizate în Autodesk Revit, unul dintre cele mai utilizate produse software BIM de pe piață.

Datele Firestone BIM sunt disponibile pentru descărcare de pe site-ul web al bazei de date BIM, www.bimobject.com.

Pe bimobject, datele Firestone BIM vor fi disponibile în diferite limbi pentru RubberGard EPDM și UltraPly TPO/FPO pentru sistem lestat, cu aderență totală, fixare mecanică, inversat (acoperișuri tip terasă incluse), precum și pentru acoperișuri verzi și fotovoltaice.

Echipa Firestone sprijină în mod activ toate părțile implicate în procesul de dezvoltare, cu planificarea și implementarea proiectelor BIM.