Back to top

Despre noi

Nimeni Nu Vă Acoperă Mai Bine

Firestone Building Products face parte din Bridgestone Corporation, cea mai mare companie de anvelope și cauciuc din lume. Bazându-se pe succesul și inovația Bridgestone/Firestone în tehnologia polimerului din cauciuc, Firestone Building Products a devenit un producător mondial de sisteme de acoperire și căptușeală pe bază de cauciuc pentru o gamă largă de aplicații industriale, comerciale și rezidențiale. Produsele de calitate, expertiza de instalare și angajamentul de a oferi servicii profesionale, susținute de activele unei corporații diversificate de miliarde de dolari, clarifică de ce " Nimeni Nu Vă Acoperă Mai Bine" decât Firestone Building Products.

Mai mult de 1.500.000.000 m² de performanță dovedită

Firestone Building Products a intrat în industria de hidroizolare în 1980. Astăzi, compania a produs și instalat peste 1.500.000.000 de metri pătrați de membrane monostrat în toată lumea. Această performanță a făcut Firestone Building Products un producător de frunte de membrane EPDM și TPO. Timp de 30 de ani, contractorii, proprietarii de clădiri, arhitecții și specificatorii au avut încredere în Firestone Building Products ca o singură sursă principală de sisteme superficiale de acoperire și căptușire.

O gamă completă de soluții performante

Angajamentul companiei Firestone de a oferi o gamă completă de soluții performante a dus la o gamă largă de produse:

  • Sisteme de acoperiș
  • Izolatie
  • Sisteme de căptușire
  • Faţade

O tradiție a calității

De la cercetare și dezvoltare prin producția de produse, Firestone Building Products respectă reguli stricte de control al calității pentru a asigura ca fiecare componentă a unui sistem de acoperire sau de căptușire Firestone să îndeplinească sau să depășească standardele din industrie. Fabricile funcționează cu echipamente de ultima oră pentru a oferi sisteme de acoperișuri și sisteme de căptușire de înaltă calitate, care au performanțe durabile. Toate aceste fabrici au obținut certificarea ISO 9001 și ISO 14001, care reprezintă o mărturie a angajamentului companiei față de sistemele de management al calității și de mediu.